Stoffels Bleijenberg steunt Team Onbeperkt

 

Stoffels steunt team onbeperkt

Stoffels Bleijenberg is een schoonmaakbedrijf wat zich bezig houdt met het dagelijkse schoonmaak tot aan industriële schoonmaak toe. Wij zijn als stichting trots en dankbaar dat Stoffels Bleijenberg ons steunt. Dit jaar heeft Stoffels Bleijenberg onze stichting gesponsord met wielrenjacks.

In 2019 hebben we voor de eerste keer als Team Onbeperkt met onze racetandem deelgenomen aan de Koos Moerenhout Classic. Mede dankzij Stoffels Bleijenberg zagen wij van Team Onbeperkt er fantastisch uit. Tijdens de barre weersomstandigheden van het eerste uur werden we ook nog eens goed beschermd tegen de wind en de regen.

Tijdens een gesprek met directeur Jac Weijers en regiomanager Kees de Rooij van Stoffels Bleijenberg hebben wij onze dank uitgesproken. Een verbindende factor van Stoffels Bleijenberg en onze stichting is dat zij ook actief bezig zijn met het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze hebben aangegeven dat de stichting ook in 2020 op de steun van Stoffels Bleijenberg kan rekenen waar wij als stichting natuurlijk erg blij mee zijn.

Wil je meer weten  over Stoffels Bleijenberg neem  dan een kijkje op hun website deze is te bereiken via de volgende link:  Home | Vebego

Heb je ook interesse om Stichting Team Onbeperkt te steunen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de pagina contact of klik hier

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht